Årets Bestseller seng 2016

Årets Bestseller seng 2016

Bedst i test hos testmagasinet.dk

Box madrassen er meget populær i dag, idet den typisk leveres med ben eller meder, og dermed udgør en færdig seng, der er klar til brug. Det er bekvemt og minimalistisk, og du får meget seng for pengene med en Box madras.

Når du lægger budget i forhold til madras-indkøb, kan du med fordel tænke lidt mere langsigtet. En billig madras vi ofte være slidt op i løbet af et par år, hvor fjedrene efterhånden bliver slappe og polstringen mister sin spændstighed. Her vil du så allerede skulle ud og købe ny madras, hvis du ønsker at have en rimelig sovekomfort.

Læs også om bæredygtige senge her.

Kvalitet er billigere i længden

En kvalitetsmadras kan til gengæld holde i rigtig mange år, og her er der ofte helt op til 10-15 års garanti på fjedrene. I praksis kan kvalitetsmadrassen derfor over tid være en bedre forretning, end gentagende udskiftninger af de mere prisbillige produkter. Kvalitetsmadrassen sparer dig også for alt bøvlet med at skulle smide den gamle madras ud og slæbe den nye ind, ligesom det sikrer dig en fortløbende og stabil komfort.

Det er også vigtigt at have fokus på, at en madras ikke blot er et forbrugsgode på linje med et stort tv. De mange luksusgoder vi måske prioriterer, er ganske vist med til at forsøde tilværelsen.

Tænk på, at vi i gennemsnit tilbringer 8 timer i døgnet på madrassen. Vælger du en lidt bedre madras til eksempelvis 10.000 kroner, som måske holder 15 år, svarer det til en udgift på 7 øre i timen, når du sover – eller 60 øre for en god nats søvn!

Køber du en rigtig billig madras, kan du således måske spare 50 øre på en nattesøvn, men er det nu også besparelsen værd? De fleste vil nok kunne være enige i, at de par håndører er særdeles godt givet ud, hvis resultatet er en bedre søvn og et større udbytte af den efterfølgende dag.

Hvis du vælger en madras i god kvalitet fra en anerkendt leverandør, vil den typisk kunne fås i forskellige varianter, og her er der som regel mulighed for at vælge en konstruktion og fasthed, som passer til din personlige kropsbygning.

Jupiter boxmadras er den bedst sælgende

Jupiter Boxmadras blev den bedst sælgende i 2016 og dermed den bedste i test hos testmagasinet.dk

Selv om Jupiter-modellen ikke er den billigste boksmadras på markedet, ligger den alligevel prismæssigt i den lave ende af spekteret, og var en af producentens bestsellere i 2016. Prisen inkluderer da også en god topmadras med en tykkelse på 7 centimeter, og du kan vælge mellem to forskellige modeller: Celsius-modellen har en kerne af såkaldt ”memory-skum”, der former sig efter kroppen og holder godt på varmen, eller den lidt hårdere og køligere model med kerne af Latex-skum, der bedre tillader kroppen at ånde og komme af med varme og fugt, mens du sover.

Jupiter-Box madrassen kan fås i to fastheder, henholdsvis medium eller fast. Den optimale variant afhænger af din vægt og dine personlige præferencer i øvrigt. Er du uheldig at få bestilt den forkerte variant hjem, er der heldigvis 30 dages ombytningsret, hvor du mod et gebyr kan få en helt ny madras med den korrekte fasthed.