Bæredygtige senge

Bæredygtige senge

Auping, tager deres ansvar alvorligt og går efter bæredygtighed, meningsfuldhed og bevidsthed. Fordi du også gerne skal kunne sove trygt om natten i fremtiden.

Bæredygtig produktion

Auping investerer massivt i bæredygtighed og har taget Cradle to Cradle- princippet til sig. Cradle to Cradle betyder bogstaveligt talt ” fra vugge til vugge ”og går i sin enkelthed ud på, at affald ikke længere kasseres, men anvendes som råstof til noget andet. På den måde opstår et cirkulært kredsløb af materialer.

Firmaets store ambition er, at alle arbejdsprocesser, produkter og ydelser skal være integreret og opfylde Cradle to Cradle-princippet (C2C) inden udgangen af 2020.

Et sundt liv med masser af energi begynder med en god nattesøvn. Hos Auping tror man på, at en god nattesøvn altid kan blive bedre. Derfor arbejder test personer hos Auping hver dag med passion og nysgerrighed på at finde frem til morgendagens ultimative sovekomfort. Dette gøres fordi det er i deres optik er uløseligt forbundet med et bæredygtigt forhold til vores omgivelser, miljøet og mennesket.

Materialerne i produkterne er fuldt biologisk nedbrydelige eller 100% genanvendelige i et nyt produkt af samme eller større værdi.

Ansvaret tages alvorligt, når mål som bæredygtighed, meningsfuldhed og bevidsthed skal opnås. Virksomheden investerer massivt i bæredygtighed og har den store ambition, at alle arbejdsprocesser, produkter og ydelser skal være integreret og opfylde Cradle to Cradle-princippet (C2C) inden udgangen af 2020.

F.eks. arbejdes der på at indføre cirkulær økonomi med genbrug af materialer og uden ressourcespild, og på at fremstille alle Aupings produkter på en sikker og energineutral måde. Man er endnu ikke i mål, for som de siger – vi kan gøre det lidt bedre hver dag, det er den mission, vi tilstræber at opfylde, med passion og nysgerrighed i vores arbejde.

Men en bæredygtig politik kan ikke gennemføres alene, alle virksomhedens partere og leverandører skal være med, der bliver derfor investeret i relationerne med parterne, for at skabe optimale arbejdsmæssige og sociale forhold så medarbejderne stimulere deres engagement og tilknytning til virksomheden og virksomhedsfilosofien.

Produktionen ligger i Holland

Auping er en garanti for topkvalitet og bæredygtighed. Derfor har virksomheden bevidst valgt at bevare produktionen i Holland og at forlade sig på fagkyndigheden på firmaets egen fabrik i Deventer.

Hver dag udfordrer de, deres kyndige produktion medarbejdere, til at yde den bedste indsats for at opfylde kundernes individuelle ønsker, og deres kunder kan stole på, at firmaet med deres mangeårige erfaring altid finder frem til den optimale løsning.

Auping Take Back System

Hvert år smides flere tusind madrasser ud til forbrænding eller på lossepladsen. Auping vil gerne bidrage med en løsning som er bedre for vores miljø, Auping har introduceret Auping Take Back System (ATBS) med dette system garantere Auping, at mindst 90% af din gamle madras bliver genanvendt.

Auping Take Back System, tager din gamle madras retur, ordningen går i sin enkelthed ud på at din gamle madras demonteres og genanvendes når du køber en Auping madras.

Fjedrene i din gamle madras smeltes om til stål, der kan bruges igen. Latex og polyether forarbejdes til bl.a. tæppeunderlag og judomåtter. Langt størstedelen af den gamle madras bliver til råmaterialer, der kan bruges i nye produkter.

Som bruger af den gamle madras er du sikker på, at din madras genanvendes på en ansvarlig og miljøbevidst måde i stedet for at ende på lossepladsen.

Kontakten mellem køber og Auping, sker gennem en Auping forhandler i Danmark

Hos forhandleren kan man se og afprøve de forskellige modeller, få rådgivning om søvn og tips om valg af madrasser, køber du din nye seng og madras hos Aupin får du hjælp til at samle din nye seng og forhandleren hjælper også når din gamle madras skal tages retur.

Madrasser fås i utallige variationer og udviklingen har gjort at man i dag får utrolig meget for pengene, uanset hvilken madras type man foretrækker.

Hos InterDeLuxe sælger de både springmadrasser, skummadrasser, latexmadrasser og børnemadrasser, så der er noget for enhver smag og pengepung. Madrasserne er designet til alle mennesker; babyer, børn, unge og ældre, tykke og tynde, høje og lave, der er helt sikkert en madras til dig.