Madrassen fra InterDeluxe kan produceres efter specielmål

Madrassen fra InterDeluxe kan produceres efter specielmål

Madrasser fås i utallige variationer og udviklingen har gjort at man i dag får utrolig meget for pengene, uanset hvilken madras type man foretrækker

Hos InterDeLuxe sælger de både springmadrasser, skummadrasser, latexmadrasser og børnemadrasser, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Madrasserne er designet til alle mennesker; babyer, børn, unge og ældre, tykke og tynde, høje og lave, der er helt sikkert en madras til dig.

Udelukkende kvalitet

Hos InterDeLuxe, har man valgt bevidst at udelukke de dårligste madrastyper fra sortimentet. Det er ikke gjort ud fra en snobbet betragtning, men af den simple grund at man hos InterDeLuxe ikke mener det kan betale sig at sælge madrasser som kunderne ikke vil være tilfredse med i længden.

Derfor finder du udelukkende madrasser med posefjedre hos virksomheden, lige som de dårligste skumtyper der ikke lever op til deres krav er fravalgt, herved får kunden en kvalitet som de kan stå inde for.

Læs også denne artikel: Bæredygtige senge

Priser alle kan være med i

Produkterne, altså madrasserne, ligger i prisklassen fra 200 kr. og op til 3500 kr. Den prisklasse kan de fleste være med i og samtidig få en fantastisk madras. En god topmadras udgør ofte forskellen på søvnløse nætter og den gode nattesøvn.

Kombinationen af posefjedre inderst og skum typerne sanitized eller Nightfly på begge sider giver en super stabil springmadras med fortræffelig liggekomfort, fjedre sættet er inddelt i 7 zoner så der tages højde for kroppens naturlige konturer, madrasser med multipocket posefjedre tilpasser sig kroppens konturer mere nøjagtigt end almindelige springmadrasser.

For skummadrasserne gælder samme store interesse for liggekomforten og den behagelige søvn.

Skummadrasserne leveres ligesom springmadrasserne med forskellig komfort og fyld afhængig af pris.

Billigt og godt

Fyldet i madrasserne består typisk af 3 lag individuelle skum. Det øverste lag er inddelt i op til 5 zoner, så madrassen tilpasser sig kroppens naturlige konturer, enkelte har tillige antidecubitus udformning, som har positiv indvirkning på blodomløbet i kroppen mens andre leveres som vende madrasser, hvor man kan vende madrassen afhængig af om man ønsker middel eller middelhård liggeflade.

Topmadrassen udgør det øverste lag på sengen og dermed også det lag som er mest i kontakt med kroppen, med mindre du også har investeret i en god rullemadras. Som det øverste lag på sengen har topmadrassen særdeles stor indvirkning på den samlede liggekomfort. Så er bugtet skrabet når du står og skal overveje ny seng, kan en topmadras af høj kvalitet være løsningen frem for en helt ny seng. Hos InterDeLuxe kan du få topmadrasser mange typer og størrelser, fælles for dem alle er den samme høje kvalitet og alle modeller kan bestilles efter specialmål.

Hvis du ikke føler at en topmadras er nok for dig, kan du også kigge på en af de mange senge test der er tilgængelige på nettet.

Brug en rullemadras

Rullemadrassen er en billig og effektiv måde at beskytte din madras eller topmadras mod sved og snavs. Den er ca.1 cm tyk og holdes på plads med elastik bånd i hjørnerne og kan nemt vaskes efter behov, hos InterDeLuxe forhandles et bredt udvalg af rullemadrasser med forskellige gode egenskaber, fælles for dem alle er, at sikrer en længere levetid til din madras og din topmadras.

Madrassen til de små.

Børn udvikles både mentalt og fysisk, når de sover, derfor er der ekstra stærkt behov for de allerbedste vilkår for god søvn, du bør derfor aldrig gå på kompromis med kvaliteten, når du skal vælge babymadras eller juniormadras, hos InterDeLuxe føre vi et bredt udvalg af babymadrasser og juniormadrasser i prisklassen 200 kr til 1900 kr. Allesammen i en kvalitet som de kan stå 100% inde for.

Madrassernes fyld består af skum, nogle med antibakterielle og antiallergiske egenskaber. Eliocell skum er en skum af denne type, det er en fast skumtype, som er ortopædisk god for børnekroppen og samtidig bevare sin form, derved har madrassen en lang levetid.

Madrasserne er vendbare og dermed forlænges madrassens levetid, hvis madrassen vendes med jævne mellemrum, f.eks. ved linned skifte.