Årets Bestseller seng 2016

Også store drenge elsker at lege med dukker – især de erotiske af slagsen

Der sælges sexlegetøj som aldrig før. De seneste år er tilbuddet af sexlegetøj nærmest eksploderet. Det skyldes ikke mindst Internettet, som gør det muligt at handle sexlegetøj diskret og sikkert. Det er også blevet meget billigere.

Sexlegetøj er sådan set intet nyt. Det har nok eksisteret lige så længe som vi har været i stand til at fremstille ting med vores hænder. Og sex har jo eksisteret længe før der var mennesker, og vil også eksistere længe efter det sidste menneske.

Det nye med sexlegetøj er, at det nu er alment accepteret. Indtil for ganske nyligt har al snak om sex være mere eller mindre tabulagt. Og snak om sexlegetøj var helt utænkelig.

Tyskerne var tidligt ude

I Tyskland har sexlegetøj været accepteret meget længere. Det var endda en kvinde der har gjort sexlegetøj tilgængelig. Beate Uhse var en revolutionær kvinde der har grundlagt en kæde af sexshops, som var specialiseret i al slags sexlegetøj. Allerede i 60’erne fandtes der ”Beate Uhse” shops i hver større by i Tyskland. De fungerede også som postordre shops.

Faktisk har det traditionelt været kvinder der mest var til sexlegetøj. Det kan forklares med, at det var socialt helt uacceptabelt for en kvinde at have et seksuelt forhold udenfor ægteskabet. Mænd kunne bare tage sig en kæreste, eller købe sig til sex. Det var måske ikke velset, men havde ellers ingen seriøse konsekvenser.

Sexdukker har århundredelange traditioner

Dildoer har eksisteret i årtusinder. Men også mere sofistikeret sexlegetøj som sexdukker har længe været biprodukter af civilisationen. Sexdukker kan dokumenteres tilbage til 1600 tallet. Sørejser kunne vare mange måneder, endda år. Og det var helt utænkeligt at have kvinder med om bord. Det var ikke kun af frygt for konflikter, men også pga. overtro som sagde at en kvinde om bord på et skib ville føre til skibets undergang.

Så renæssancens sømand brugte en sexdukke lavet af stof. Nutidens sexdukker er helt sikkert at foretrække. En sexdukke er i dag lavet af syntetiske materialer som gummi, vinyl eller silikone. Det er ikke-absorberende materialer som er nemt at rengøre.

Sexdukker findes i alle prisklasser. De billigste modeller er oppustelige. De har påmalede detaljer og alle de relevante åbninger.

Hightech sexdukker med indbygget varme og vibrator

I den dyre ende findes der helt livsagtige sexdukker, som er modelleret efter pornostjerner. De er lavet af silikone, er fleksible og i fuld størrelse. Nogle modeller har også indbygget vibrator og varmelegeme.

Sådan en sexdukke kan give dig en oplevelse der er helt ud over det sædvanlige. En sexdukke der føles som og ligner en ægte kvinde (eller mand) som altid har lyst og ikke behøver at snakkes i stemning. Hvad mere kan man ønske sig?

En buttplug til ekstra pift

Buttplugs er simple dimser der bruges til at stimulere anus. Det er velkendt, at anus er et af kroppens mest erogene zoner. Buttplugs kan bruges af både kvinder og mænd. De er særdeles gode til ekstra stimulering under andre seksuelle aktiviteter. Hvis du aldrig har prøvet det, så er det måske på tide. Alt har en første gang, ikke?