Lovebuddy

Sådan bliver jeres sexliv bedre

Hvis man er et par, som har været sammen i lang tid, kan ens sexliv hurtigt blive lidt kedeligt og ensformigt. Det er heldigvis et problem, som man kan gøre noget ved. Oftest er den simple løsning bare at inkorporere nogle nye ting i soveværelset. Der er mange muligheder for at gøre det hele mere spændende. Køb eksempelvis noget sexlegetøj eller nogle frække kostumer.

Test jeres grænser med sexlegetøj

Hvis man ikke allerede har prøvet sexlegetøj, er det helt klart noget, man bør give et skud. Der er mange muligheder, og det behøver bestemt ikke være lige så voldsomt, som det man ser i Fifty Shades of Grey.

Hvis man gerne vil prøve sexlegetøj, men føler sig lidt usikker, kan man med fordel starte med noget mildt såsom en klitoris vibrator. Det er et legetøj, som kan tilføre en helt masse nydelse samt et nyt element til sexlivet uden, at det er noget, som overskrider ens grænser. Der er ikke noget, som skal ”op” i én, og man stoppe situation let og hurtigt. Det er både et legetøj, som er godt til uøvede folk, samt dem der har prøvet en masse.

Man kan også give sig i kast med noget bondage. Det er bestemt et sexlegetøj, som vil tilføre soveværelset lidt erotik. Det kan være utroligt frækt for mange at blive bundet, så de ikke kan bevæge sig og måske også blive frataget deres syn. Det er også en øvelse, der viser, hvor meget man som par rent faktisk stoler på hinanden, da det kan være grænseoverskridende ikke at have særligt meget magt over, hvad der sker med en. Ikke desto mindre er bondage bestemt en fantastisk måde at spice ens sexliv op.

Lovebuddy er en af de steder, man kan købe overstående sexlegetøj, hvis det har vakt ens interesse.

Klæd jer ud og prøv rollespil

Der er rigtig mange forskellige frække outfits til især kvinder. Man kan gå efter bare at købe et frækt undertøjssæt såsom nogle frække trusser og en afslørende BH eller lignende. Det er noget, som langt de fleste mænd vil finde enormt frækt og ophidsende. Det kan måske være, at det er lige netop det, man har behov for at ændre stemningen til det bedre i soveværelset.

Men man kan også gå steppet videre og iføre sig et helt kostume. Man kan for eksempel klæde sig ud som en fræk stuepige eller skolepige. Det er de færreste mænd (og kvinder), som ikke har en fantasi om én af de kostumer. Hvis I vil gøre lidt ekstra ud af det, kan man også inkorporere noget rollespil. Lad for eksempel manden være en skolelære, mens kvinden kan være en skolepige, som skal forsøge at få en bedre karakter. Sådan nogle rollespil og kostumer kan gøre rigtig meget for ens sexliv, og ens sexliv har stor indflydelse for ens forhold generelt. Man kan derfor med fordel prøve nogle nye sexrelaterede ting af, hvis ens forhold alligevel halter lidt på nogle andre fronter.