udendørs grej

Tag på grøn ferie og oplev outdoor livet i andre lande

Der er vist efterhånden ingen der er i tvivl om, at en af de helt store klimasyndere her i verden er at flyve. Det udleder så meget benzin, at det kan være svært at forestille sig. Alligevel flyver folk rundt i verden som aldrig før og det kan mærkes på temperaturstigninger og klimaet. Skal du ud og rejse kan du derfor overveje en alternativ måde at rejse på. Kan du lide diverse outdoor aktiviteter behøver du slet ikke at tage så langt væk. Du kan nemlig tage toget til steder, der ligger tæt på og opleve en natur, der er markant anderledes og yderst smuk og imponerende.

Ridning og ski kan du nyde i nærliggende lande

Det er klart, at hvis du ønsker outdoor aktiviteter, som at bestige en vulkan eller at se et stort vandfald eller lignende, er det ikke muligt i et af de lande der ligger tæt på. Her er det dog nok snarere din tankegang der skal ændre sig. For af og til er det vigtigt, at man erkender, at det ikke er alt man kan gøre. Så her kan man måske tænke, at for klimaet, og alles skyld, kan man tage på en tur til et nærliggende land og nyde ting som ridning og ski.

Her i norden er der skønne områder, hvor du kan stå på ski. Du behøver slet ikke at flyve til disse steder da du kan tage bilen eller tage toget. Se mere hvis det er en rejseform der interesserer dig. Vælger du at tage toget eller bussen kan du også gøre det til en del af rejsen. Du kan sagtens kombinere outdoor aktiviteter med at rejse. Du skal blot undgå at tænke, at transporttiden er noget, som skal overstås. I stedet kan du se på de smukke naturlandskaber når du kører. Du kan også vælge at lave en rute, som gør, at du kan vandre i nogle fjelde eller flotte skove på vejen.

En bil- eller togtur giver flere bagagemuligheder

En anden god ting ved, at du har bil med eller er i tog er, at du har mere plads til oppakning. Når du flyver må du sjældent have mere end en enkelt kuffert med, med mindre du betaler mange penge. Vælger du at tage afsted i tog kan du ofte have langt mere bagage med. Ønsker du at opleve naturen på en ægte outdoor måde kan du for eksempel tage din mountainbike med. Det gør, at du altid har friheden til at tage på en god tur med din mtb og se hvad naturen det pågældende sted har at tilbyde dig. I længden vil du blive glad for at rejse på denne måde da du også kan gøre det med bedre samvittighed.