Sønderborg

Virksomhedsflytning

Overvejer du at flytte din virksomhed, kan det være en god ide at lave en tjekliste

Med en tjekliste kan du skridtvis krydse de ting af du har fået ordnet, og dermed have styr over planlægningen af din flytning. Der er jo ingen tvivl om, at det er meget vigtigt at huske det hele, når du flytter din virksomhed.

Hvis du sammenligner med en privat flytning, så er en virksomhedsflytning for det meste meget større. En privat flytning kan man mere tage tingene som de kommer, det kan du ikke rigtig tillade dig med en virksomhedsflytning. Det kan koste mange penge for firmaet, hvis der ikke er styr over selv den mindste detalje, det kan ovenikøbet komme så vidt at firmaet går konkurs, simpelthen bare pga dårlig planlægning af flytningen.

Det er især IT firmaer og selskaber som skal sørge for at styr over de mindste detaljer, og det er der flere grunde til. Et IT firma har tit deres egne servere, som også skal flyttes, og her er det vigtigt at de er oppe og køre igen hurtigst muligt, hvis de overhovedet har mulighed for andet.

Lokale ressourcer

Der findes heldigvis masser af ressourcer online, som virksomheder kan benytte sig af, f.eks kan du se denne side hvor firmaer der flytter til eller allerede har adresse i Sønderborg kan lave deres egen side, som gør det nemt for borgerne, at finde lokale virksomheder.

Der er jo heldigvis en masse borgere der hellere end gerne vil støtte op om deres lokale virksomheder, i stedet for at lægge deres penge i andre byer. Det er især også vigtigt for mindre byer at de sørger for at støtte de lokale virksomheder, hvert fald hvis de gerne vil beholde arbejdspladserne i byen, og hvem vil ikke det. Ingen arbejdspladser er lig med en mindre og mindre by.

Sønderborg har taget skridt mere end de fleste andre byer, når de giver lokale virksomheder mulighed for at oprette sig på deres byside.